פשוט להכנה: מילקי ביתי והטעם… טעים // צופיה ברלין
חיה ספיר No Comments on פשוט להכנה: מילקי ביתי והטעם… טעים // צופיה ברליןהקונדיטורית צופיה ברלין מגישה בשבועות הקרובים סדרת מתכונים מיוחדים שיענגו לכם את השבת | הפעם ברלין מציגה מתכוון של מילקי ביתי בהכנה פשוטה, בטעמים משובחים |
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- דובר צה"ל: תבוטל הילולת הרשב"י במירון בל"ג בעומר
- בצל האנטישמיות הגואה: הפרס היוקרתי הוענק לנשיא ועידת רבני אירופה
- חשיפה: הגורם המפתיע שניסה לתווך בחוק הגיוס
- דיון סוער: איך מסבירים לאם שכולה למה אנחנו לא משרתים בצבא?
- יש השוואה בין השואה לטבח בעוטף? כך ענה ניצול השואה
תגיות
כמדי שבוע הקונדיטורית צופיה ברלין מציגה סדרת מתכונים לכבוד שבת, ברלין מכניסה אתכם לאווירת שבת המלכה, במגוון מתכונים פשוטים להכנה, שלא תסכימו לוותר .
מצרכים:
2 כפות קורנפלור גדושות
4 כפות סוכר
2 כפות קקאו שטוחות
2 כוסות חלב(כוס מדידה)
1/3 חבילת שוקולד מריר
שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
שמים את החלב והקורנפלור בקלחת ומערבבים היטב עד שנעלמים הגושים ושמים על אש נמוכה.
בינתיים בכוס ממיסים הסוכר והקקאו עם מעט מים רותחים.
צריך כל הזמן לשים לב לחלב שנמצא על האש, ולערבב היטב במטרפה עד שהחלב נהיה סמיך, מוסיפים לחלב הסמיך את הקקאו והסוכר המומסים, לערבב היטב עד שנעלמות שאריות הקקאו.
להוסיף את קוביות השוקולד ולהמשיך לערבב עד שנמסות.
מיד להעביר במסננת.
למלא לגובה 3/4 כוסות קינוח ולהעביר למקרר עד שיהיה קר לגמרי ויציב.
להקציף שמנת מתוקה למרקם יציב ולזלף בעזרת צנטר כוכב על מעדן השוקולד.
לשוקולטה חמה לחורף: ישר אחרי שלב הסינון מוזגים לכוס עם קש ושותים כל עוד חם
שבת שלום, ובתאבון!
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.